El xocolater David Pallàs visita l’Espai Cuina’m

L’aula gastronòmica del Mercat de la Vall d’Hebron ofereix cursos de cuina per a infants i adults

Des que va obrir les seves portes l’any 2013 l’Espai Cuina’m, una iniciativa dels comerciants del mercat per acostar la cuina a tothom i dinamitzar el comerç, ha rebut la visita de cuiners que han ofert classes i tallers per a totes les edats. El passat divendres el mestre xocolater David Pallàs, format a la pastisseria Escribà i presentador del programa Chocolateando del Canal Cocina, va visitar aquest racó gastronòmic del Mercat de la Vall d’Hebron.

Els prop dels vint inscrits al taller van poder gaudir d’una Master Class de xocolata amb el David Pallàs, que l’any 1999 es va fer amb el premi World Chocolate Master en tres categories diferents. El taller va començar amb una breu introducció al mon de la xocolata i amb la presentació de la directora de l’Espai Cuina’m, Àgata Albero. Les tauletes de maduixa amb nata, les de xocolata amb pa, oli i sal, els bombons de cullera, les roques d’ametlla, les textures de xocolata o els coulants van ser algunes de les delícies que es van elaborar en el taller.

La classe, que va durar prop d’unes dues hores i mitja, va acabar amb la degustació de tots els plats que s’havien elaborat, una pràctica que es repeteix en tots els tallers que ofereix l’Espai Cuina’m. Amb totes les activitats programades d’aquest trimestre, que inclouen cursos de cuina en anglès per als més petits, un taller de cuina libanesa o un curs de macarons, aquest espai gastronòmic pretén dinamitzar i donar valor a la cuina de mercat. La seva acció, que dóna vida al Mercat de la Vall d’Hebron en un intent de revitalitzar-lo, li va valer el premi Merctas de Barcelona 2015 per convertir-se en un punt de trobada del barri en un lloc per aprendre, compartir i fomentar una vida saludable i equilibrada.

Anuncis

2 Comments Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s