La cuina de sempre en un espai innovador

L’Espai Cuina’m del mercat de la Vall d’Hebron organitza el curs “La cuina de sempre”

La Conxa fa dos anys i mig que, a més de cuinar a casa seva, engega els fogons de l’Espai Cuina’m del mercat de la Vall d’Hebron. I en aquesta ocasió no s’ha volgut perdre el taller “La cuina de sempre” que organitza aquest espai per posar en valor la gastronomia en els mercats de Barcelona.

La Casi, la instructora del taller, ha preparat per a aquest moment un plat únic de llenties amb una amanida completa i flam amb nata de postres. La desena d’assistents segueixen atents les passes a seguir i participen en la cuina fent qualsevol tipus de tasques. La Conxa és una d’elles i, de fet, és una de les col·laboradores més actives de l’Espai Cuina’m. Va regentar un petit restaurant del barri durant quaranta anys i ara continua el seu gust per a a cuina des d’aquest espai.V

“Està bé, és com un local social, estàs una estona, aprens i socialitzes”, afirmen la Marta i la Gemma, participants d’aquest curs, que destaquen tallers de temàtiques concretes, com el que va impartir la setmana passada el xocolater David Pallàs, format a la pastisseria Escribà i presentador del programa Chocolateando del Canal Cocina.

La coordinadora de l’Espai Cuina’m, Àgata Albero, ha afirmat en una entrevista a Ciutat de Mercats que la idea va néixer amb l’objectiu de “dinamitzar el mercat i atraure públic i fidelitzar el que té”. La iniciativa va rebre el premi Mercats de Barcelona 2015 el mes de novembre de l’any passat. Altres mercats de Barcelona, com el de la Boqueria i i la Guineueta, també aposten per activitats gastronòmiques.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s