Qui som

Ciutat de Mercats és un projecte informatiu impulsat per tres estudiants de la Universitat Pompeu Fabra. Som la Carla Riverola, l’Albert Prat i en David Parreño, i us durem tota l’actualitat dels principals mercats de Barcelona. Pots contactar amb nosaltres a través de l’adreça ciutatdemercats@gmail.com.

insta

Sóc la Carla Riverola Brutau (@carlariverola) i tinc 19 anys. Estudio Periodisme i Ciències Polítiques a la UPF. Amant dels viatges, la gastronomia i les llengües, somio en ser periodista des que tinc memòria. Sóc col·laboradora habitual de la Revista Alella. Gaudir de les petites coses ha estat sempre el meu lema.

Albert Prat GIF

 

Sóc l’Albert Prat Viver (@albertpratviver), un projecte de periodista polític amb accent de la Plana de Vic. De moment, m’estic formant a la UPF. Porto més de sis anys acumulant experiència (molt sana) als mitjans locals del meu poble, al Setmanari Torelló i a Ràdio Ona. Les meves aficions? Si em perden, busqui’m a la muntanya.

 

insta còpia

Sóc en David Parreño Mont (@dapamont) i estic estudiant periodisme i humanitats a la UPF. Col·laboro amb alguns mitjans locals, com l’ARA Comarques Gironines o Ràdio Capital de l’Empordà. M’esforço perquè el coneixement sigui lliure per a tothom.

Anuncis