El projecte

Ciutat de Mercats és el títol del blog que hem impulsat tres estudiants de Periodisme de la Universitat Pompeu Fabra. Dins el marc de l’assignatura Teories i Tècniques del Periodisme a Internet, el nostre objectiu és posar en valor l’activitat diària que generen els principals mercats de la capital catalana.

 Tot i les noves opcions de compra i venda, els mercats municipals de Barcelona continuen dempeus per oferir diàriament productes de qualitat i proximitat. A la vegada, es mantenen com un dels eixos vertebradors del teixit social i comercial dels barris.

Actualment, Barcelona disposa d’un total de 39 mercats distribuïts per la ciutat. Per raons òbvies hem hagut de delimitar la cobertura que ofereix aquest portal. D’acord amb l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, hem considerat oportú fer un ampli seguiment dels sis mercats més actius i amb una agenda d’activitats més àmplia de la ciutat. Aquests són els mercats de la Vall d’Hebron, del Ninot, de la Llibertat, del Clot, de Santa Caterina i de la Boqueria.

Amb aquesta breu descripció del nostre projecte, i per tot plegat, volem que aquest sigui el portal informatiu de referència dels principals mercats de la capital catalana.