El programa Cuines de TV3 visita el mercat de Santa Caterina

El programa Cuines de TV3 va visitar el passat divendres 26 de febrer el mercat de Santa Caterina de Barcelona. El seu presentador, Marc Ribas, per fer unes llenties estufades se’n va al mercat on hi ha el seu “llegumer de confiança”. Hi compra la llentia pardina, que és fina i la pellofa aguanta més en un estofat. Ribas destaca que les llenties aporten hidrats de carboni, proteïnes i minerals.

El clàssic de les sobretaules de TV3 ha estrenat aquest any un nou format en què aposta per acostar-se a l’espectador amb receptes que pugui fer tothom amb ingredients fàcils de trobar. És per això que el programa incorpora una secció on el presentador Marc Ribas se’n va als mercats per compartir amb l’espectador els secrets dels productes.

Tot i que és llicenciat en Belles Arts, el xef terrassenc Marc Ribas on ha explotat més la seva vena creativa ha estat darrere els fogons de restaurants com Vitrium, Can Ferran, Capritx i Matís. Aquests dos últims, amb Artur Martínez, que té una estrella Michelin.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s