Les sardines del Mercat del Clot donen el tret de sortida a set setmanes de Quaresma

IMG_1398
Després de la crema del Carnestoltes els assistents van degustar les sardines gentilesa del Mercat del Clot

El Mercat del Clot va tornar a ser protagonista en el darrer acte programat del Carnaval de Barcelona dimecres de cendra. Coincidint amb l’enterrament de la sardina, els prop de 200 barcelonins que van acompanyar el seguici fúnebre al del Clot van poder degustar les sardines gentilesa dels paradistes del mercat. L’enterrament, que va acabar amb la crema del Carnestoltes, es va celebrar a les 8 del vespre. Des de l’organització apunten que el mercat va aportar “fins a 450 sardines i 48 quilos de pa”, que tots els assistents van poder degustar de forma gratuïta una vegada finalitzat l’acte.

L’enterrament va servir per posar punt i final a una nova edició del Carnaval de Barcelona marcada pel canvi de format coincidint amb l’entrada del nou consistori. En aquesta ocasió, la Reina Belluga va ser capaç de destronar el ja tradicional Rei Carnestoltes de la ciutat que habitualment encarnava el cantant Pau Riba.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s